Naša duša nie je nesmrteľná.
+20
Feiri
Bulhar
oneironaut
Xton
witness
Styvi
sazeč
Tonda Vlas
Martin Cibulka
Martin Vlasák
zbysek
Jirka z P. (queens)
janmat
Amalka
skeptik
kovboj
stefan
Hvězdlický
Pasach
m.s.
24 posters
Svědkové Jehovovi a Strážná věž :: Bible, víra, křesťanství, zkušenosti :: Člověk (duch, duše, tělo)
Strana 10 z 10
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Naša duša nie je nesmrteľná.
Zdravím tě a přeji krásný den.Abbaddon napsal:Ahoj! Jen tak naokraj, na nástěnce v místním kostele je opět vyvěšen leták ohledně toho, aby si katolíci kupovali odpustky. Takže historie se opět opakuje, Jan Hus za kritiku prodeje odpustků uhořel na hranici v Kostnici.
Abbaddon
To myslíš skutečně vážně ??? To snad ani nemůže být pravda !?!
Styvi-
Poeet p?íspivku : 450
vztah k organizaci : Už žádný
Reputace : 2
Body : 451
Registration date : 30. 07. 09
Stando, musím znovu přehodnodit. Sice vím, že KC uctívá Pannu Marii, ale jaksi jsem zavíral oči a SJ jsem považoval za horší. Ale u nás ve sboru BJB se stále vyvarujeme praktik u KC, zato o SJ skoro nemluví, jelikož je jich oproti KC jen hrstka.
Ve skutečnosti KC je zákeřná církev, jak o nich mluví protestanté. Dlouho jsem se jim vzdoroval až jsem uznal. Včera večer jsem sledoval video o Zjevení Panny na str.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=25ndZuDdmT4
Sice dlouhé, ale velice důležité pro KC i ostatní, aby měli přehled této pokrytecké církve. Do 35. minuty ukazuje všelijaké zjevení Panny jako příležitost duchovního probuzení a lásky k lidem, od této minuty zjistíte opak, že to je dílem satana. Panna se sama považuje za Vykupitelkou, Matkou národů, Královnou nebes a požaduje, aby jí uctívali...
Stando, omlouvám se jako ty, Aleo, jež vyznáváš učení KC.
Jenže SJ nemají Ježíše, ale VRO toto napřed, jelikož VRO má Ježíše a ostatní SJ slepě VRO následují...
Ve skutečnosti KC je zákeřná církev, jak o nich mluví protestanté. Dlouho jsem se jim vzdoroval až jsem uznal. Včera večer jsem sledoval video o Zjevení Panny na str.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=25ndZuDdmT4
Sice dlouhé, ale velice důležité pro KC i ostatní, aby měli přehled této pokrytecké církve. Do 35. minuty ukazuje všelijaké zjevení Panny jako příležitost duchovního probuzení a lásky k lidem, od této minuty zjistíte opak, že to je dílem satana. Panna se sama považuje za Vykupitelkou, Matkou národů, Královnou nebes a požaduje, aby jí uctívali...
Stando, omlouvám se jako ty, Aleo, jež vyznáváš učení KC.
Jenže SJ nemají Ježíše, ale VRO toto napřed, jelikož VRO má Ježíše a ostatní SJ slepě VRO následují...
sazeč-
Poeet p?íspivku : 1699
Body : 1696
Registration date : 27. 04. 09
To je zajímavé - katolíci a svědkové Jehovovi jsou úplně rozdílní a přesto
jsou stejně nenáviděni. A přitom každý z nich bude říkat, že je to proto, že
jsou pravými křestany a ti mají být nenáviděni. Já myslím, že je to proto,
že katolíci i svědkové Jehovovi jsou nejvíc vidět a proto se o nich nejvíc mluví.
I když o mormonech jsem také nic pěkného neslyšel. Možná je to i tím, že
v Čechách není k duchovním věcem vztah.
že katolíci i svědkové Jehovovi jsou nejvíc vidět a proto se o nich nejvíc mluví.
standa-
Poeet p?íspivku : 87
Reputace : 0
Body : 87
Registration date : 01. 11. 11
standa napsal:To je zajímavé - katolíci a svědkové Jehovovi jsou úplně rozdílní a přesto
Oni KC i SJ nejsou tak nenáviděni, jak se jím zdá, to oni zato sami mohou. Bůh takové praktiky nenávidí (KC) a u SJ bránění vstupu ke Kristu jako prostředníku mezi lidmi a Bohem. KC mají Pannu Marii, SJ VRO. Protestanté je mají stejně rádi, jen je snaží vyvarovat, ale aby přijali Krista jako svého Pána, jen jediného... On je Cesta jediná.
sazeč-
Poeet p?íspivku : 1699
Body : 1696
Registration date : 27. 04. 09
Pro Styviho!
Já občas zajdu na varhanní koncert, miluju tento nástroj a skladby J.S.Bacha. Tak jsem jen tak nakouknul na jejich nástěnku a tak nějak jsem si připadal jako ve 14 století. Taky jsem zůstal stát jako opařený.
Abbaddon
Já občas zajdu na varhanní koncert, miluju tento nástroj a skladby J.S.Bacha. Tak jsem jen tak nakouknul na jejich nástěnku a tak nějak jsem si připadal jako ve 14 století. Taky jsem zůstal stát jako opařený.
Abbaddon
Abbaddon-
Poeet p?íspivku : 80
vztah k organizaci : bývalý CD
Body : 80
Registration date : 08. 11. 09
Buď zdráv.Abbaddon napsal:Pro Styviho!
Abbaddon
Tak to se nedivím - přesně tak to zapůsobilo na mně.
Dík a ahoj.
Styvi-
Poeet p?íspivku : 450
vztah k organizaci : Už žádný
Body : 451
Registration date : 30. 07. 09
To je zajímavé s těmi odpustky. Já však jsem to v žádném kostele neviděl
a to se kouknu i na kostelové nástěnky, televize Noe o odpustkách také nemluví
ani na internetu jsem se s tím nesetkal, tak to tam mohl vylepit nějaký místní
, středověký horlivec´.
Kdysi se nás na schůzce před službou KD zeptal, jestli se také modlíme k andělům.
No pro SJ něco nevídaného a ještě z úst KD, také jsme byli jako , opaření ´.
Pak to nějak vyšumělo, a ten KD to pak už neříkal. Tak možná i s těmi odpustky
v tom kostele to taky za čas vyšumí do ztracena. Všude se najde nějaký ten
horlivec, který to pořádně přepískne.
a to se kouknu i na kostelové nástěnky, televize Noe o odpustkách také nemluví
ani na internetu jsem se s tím nesetkal, tak to tam mohl vylepit nějaký místní
, středověký horlivec´.
Kdysi se nás na schůzce před službou KD zeptal, jestli se také modlíme k andělům.
No pro SJ něco nevídaného a ještě z úst KD, také jsme byli jako , opaření ´.
Pak to nějak vyšumělo, a ten KD to pak už neříkal. Tak možná i s těmi odpustky
v tom kostele to taky za čas vyšumí do ztracena. Všude se najde nějaký ten
horlivec, který to pořádně přepískne.
Bulhar-
Poeet p?íspivku : 1253
vztah k organizaci : více pšenice, méně plevele
Body : 1254
Registration date : 06. 05. 11
[quote="Styvi"]
Toto považuju za nesmysl. Prodej odpustků zakázal již v 16. století tridentský koncil. ( správněji synod). Odpustky jako takové zrušeny nebyly, nedají se však už opatřit za peníze ale pouze určitými náboženskými úkony jako je například pouť.
Abbaddon napsal:Ahoj! Jen tak naokraj, na nástěnce v místním kostele je opět vyvěšen leták ohledně toho, aby si katolíci kupovali odpustky. Takže historie se opět opakuje, Jan Hus za kritiku prodeje odpustků uhořel na hranici v Kostnici.
Abbaddon
Toto považuju za nesmysl. Prodej odpustků zakázal již v 16. století tridentský koncil. ( správněji synod). Odpustky jako takové zrušeny nebyly, nedají se však už opatřit za peníze ale pouze určitými náboženskými úkony jako je například pouť.
Tonda Vlas-
Poeet p?íspivku : 875
Body : 873
Registration date : 15. 04. 10
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Svědkové Jehovovi a Strážná věž :: Bible, víra, křesťanství, zkušenosti :: Člověk (duch, duše, tělo)
Strana 10 z 10
Povolení tohoto fóra: